Property Management

Atrium Vastgoedmanagement is uw betrouwbare partner in het managen van kantoren, winkels, woningen, parkeergarages en terreinen. Een bijdrage leveren aan de rendementsdoelstellingen van onze opdrachtgevers is voor ons de basis voor het inrichten van het Vastgoedmanagement. Door de ruime ervaring en een hoge mate van betrokkenheid van onze collega’s zijn we in staat om effectief en efficiënt op te treden. Eén van de belangrijkste uitgangspunten is om duurzame relaties op te bouwen met opdrachtgevers en huurders.

Management van woningen

Wij zijn in staat het volledige proces van huuradministratie en technisch huurbeheer uit handen te nemen.

Denk hierbij aan:

  • Huurincasso
  • Afhandeling reparatieverzoeken
  • Opstellen service en exploitatiebegrotingen
  • Opstellen van servicekostenafrekeningen
  • Behandelen van huurgeschillen
  • Huurprijsadvisering
  • Huurprijsaanpassingen

 Management van bedrijf onroerend goed

Uw kantoor of bedrijfspand is onze zorg. Wij bieden maatwerk op het gebied van commercieel-, technisch-, administratief beheer en aanvullende diensten door samen met de opdrachtgever en de gebruikers de vertaalslag te maken tussen wensen en rendementsdoelstellingen. Onze korte lijnen in de organisatie laten het contact tussen huurders, pandgebruikers en onze medewerkers soepel verlopen.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Ons kantoor is gespecialiseerd in alle facetten van het vastgoedmanagement en is uw partner voor langdurige samenwerking. Graag maken wij een afspraak om onze visie op vastgoed te bespreken en uitleg te geven over onze aanpak en werkwijze. Bent u op zoek naar een professionele betrouwbare partner die zorg draagt voor al uw vastgoedbeheer?

Bel ons op 070-324 84 00 of stuur een e-mail naar directie@atrium-vgm.nl