Atrium VvE beheer

Al meer dan 10 jaar is Atrium vastgoedmanagement de betrouwbare partner in het managen van Vve’s. Zo beheren wij door heel Nederland VvE’s variërend van 2 tot 200 appartementsrechten, die bestaan uit (luxe) woningen, winkels, parkeerplaatsen/garages en kantoren.

Als landelijk werkende beheerder omvat onze portefeuille inmiddels meer dan 6.000 appartementsrechten. Onze dienstverlening omvat een totaalpakket bestaande uit administratief-, financieel- en technisch beheer. De organisatie bestaat uit servicedesk medewerkers, accountmanagers, technisch managers en financieel medewerkers.

Met een hecht team werken we dagelijks gezamenlijk aan een geruisloos beheer van uw VvE. Uw VvE wordt professioneel ondersteund doordat de belangrijkste processen uit handen worden genomen. Een goede samenwerking met de leden die de VvE vertegenwoordigen is vervolgens waar we naar streven.

Wilt u meer weten over wat een VvE precies is? kijkt u dan vooral ook even op de pagina “Wat is een VvE?“.


VvE Management ofwel VvE beheer is de verzamelnaam voor alle activiteiten die benodigd zijn voor het optimaal functioneren van een verenging van eigenaren. Hierbij maken wij onderscheid in:

  • Managen van de financiën
  • Het onderhoud van het gebouw
  • Het uitvoeren van de benodigde organisatorische activiteiten

Ons kantoor is gespecialiseerd in alle facetten van het beheer en is uw betrouwbare partner voor langdurige samenwerking!

Op de pagina VvE dienstverlening vindt u een overzicht van onze standaard en de aanvullende beheerwerkzaamheden.


Hoe doen wij dat?

Voordat we een VvE operationeel in beheer nemen voeren we allereerst een grondige analyse van de juridische structuur en de (financiële) administratie uit. We controleren of alle noodzakelijke verzekeringen zijn afgesloten en of alle onderhoudscontracten aanwezig zijn. Vervolgens wordt een onderhoudsadvies opgesteld aan de hand van een analyse van het gebouw en het door ons opgestelde Meerjarenonderhoudsplan.

De Accountmanager is het gezicht van onze dienstverlening en is het dagelijkse aanspreekpunt voor de verschillende functionarissen binnen de VvE en vertegenwoordigd Atrium Vastgoedmanagement in de VvE vergaderingen. Hij wordt hierbij ondersteund door een professioneel beheerteam bestaande uit een servicedesk medewerker voor het in behandeling nemen van dagelijks onderhoud, een collega voor het beheer van de financiën, en een technisch manager voor advisering en coördinatie van de uitvoering van groot onderhoud en gebouwverbeteringen.

Geïnteresseerd geraakt? Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan voor het beheer van uw VvE.


Voorbeeld MJOP

Aan de hand van een meerjarenonderhoudsplanning wordt de status van het pand in kaart gebracht en wordt er gekeken naar de benodigde onderhoudswerkzaamheden zodat er inzicht komt in de te verwachte kosten. Op deze manier kunnen de servicekosten nauwkeurig gepland worden zodat er altijd genoeg reserve is voor (groot) onderhoud. Hier een voorbeeld van een meerjarenonderhoudsplanning van Atrium Vastgoedmanagement.

Klik op het plaatje voor een vergroting.

voorbeeld-mjop