VvE beheer bij atrium

VvE Management ofwel VvE Beheer is de verzamelnaam voor alle activiteiten die benodigd zijn voor het optimaal functioneren van een VvE. Hierbij maken wij onderscheid in:

  • het managen van de financiën,
  • het onderhoud van het gebouw,
  • het uitvoeren van de benodigde organisatorische activiteiten.

Ons kantoor is gespecialiseerd in alle facetten van het beheer en is uw partner voor langdurige samenwerking!


Hoe doen wij dat?

Voordat we een VvE operationeel in beheer nemen voeren we allereerst een grondige analyse van de juridische structuur en de (financiële) administratie uit. We controleren of alle noodzakelijke verzekeringen zijn afgesloten en of alle onderhoudscontracten aanwezig zijn. Vervolgens wordt een onderhoudsadvies opgesteld aan de hand van een analyse van het gebouw en het door ons opgestelde Meerjarenonderhoudsplan.

De Accountmanager is het gezicht van onze dienstverlening en is het dagelijkse aanspreekpunt voor de verschillende functionarissen binnen de VvE en vertegenwoordigd Atrium Vastgoedmanagement in de VvE vergaderingen. Hij wordt hierbij ondersteund door een professioneel beheerteam bestaande uit een servicedesk medewerker voor het in behandeling nemen van dagelijks onderhoud, een collega voor het beheer van de financiën, en een technisch manager voor advisering en coördinatie van de uitvoering van groot onderhoud en gebouwverbeteringen.