VvE Beheer

Al meer dan 10 jaar is Atrium Vastgoedmanagement de betrouwbare partner in het managen van VvE’s. Zo beheren wij door heel Nederland VvE’s variërend van 2 tot 200 appartementsrechten, die bestaan uit (luxe) woningen, winkels, parkeerplaatsen/garages en kantoren.

Als landelijk werkende beheerder omvat onze portefeuille inmiddels meer dan 6.000 appartementsrechten. Onze dienstverlening omvat een totaalpakket bestaande uit administratief-, financieel- en technisch beheer. De organisatie bestaat uit servicedesk medewerkers, accountmanagers, technisch managers en financieel medewerkers.

Met een hecht team werken we dagelijks gezamenlijk aan een geruisloos beheer van uw VvE. Uw VvE wordt professioneel ondersteund doordat de belangrijkste processen uit handen worden genomen. Een goede samenwerking met de leden die de VvE vertegenwoordigen is vervolgens waar we naar streven.

Wij maken graag met u een afspraak om te bespreken hoe wij uw VvE het best van dienst kunnen zijn. Op pagina dienstverlening voor VvE’s treft u informatie aan over de VvE diensten die wij leveren.

Graag brengen wij geheel vrijblijvend een offerte uit en geven wij u advies over VvE gerelateerde vraagstukken. Indien u geïnteresseerd bent om een offerte te ontvangen neemt u dan contact op met ondergetekende.

Namens het team van Atrium Vastgoedmanagement,

Robbert Geerlings
Directeur
Email: geerlings@atrium-vgm.nl
Tel: 070-3248400

Indien u offerte wenst aan te ontvangen vragen wij u vriendelijk om de volgende informatie op te geven:

  • Adres en plaats van de VvE
  • Aantal appartementen (woningen/winkels/parkeerplaatsen)
  • Aantal vergaderingen
  • Sprake van blok verwarming
  • Eventuele bijzonderheden