Retail management

Commercieel beheer van winkelcentra: ‘retail is detail’

“We zijn optimistisch, toekomstgericht, denken in mogelijkheden en kennen de consument.”
Babette Marsé, winkelcentrummanager

De sleutel voor een goedlopend winkelcentrum ligt bij de consument. Als die tevreden is en een voldoende gevarieerd aanbod vindt, worden passanten klanten en keren ze terug. Tevreden consumenten leiden tot tevreden huurders, winkeliers en eigenaren. Het klinkt zo simpel – en toch valt dit in de praktijk niet mee. De belangen tussen de verschillende betrokkenen kunnen flink uiteenlopen. Maximale huuropbrengsten staan maximale bedrijfswinsten voor de winkeliers in de weg. De aantrekkingskracht van de ene winkel kan die van een andere flink in de wielen rijden. Het draait erom het gezamenlijk belang niet alleen steeds te benoemen, maar er ook naar te handelen. Atrium Vastgoedmanagement heeft daarmee veel ervaring. Onder meer dankzij onze stevige positie in het actieve VvE-beheer, zit ‘belangenverbinding’ in ons bloed.

Consument centraal

Atrium Vastgoedmanagement is met de juiste mix van kennis, ervaring en betrokkenheid een bewezen succesvolle intermediair tussen huurders en eigenaren. We dompelen ons onder in een project en worden er onderdeel van. Samen met alle betrokkenen formuleren we een visie en begeleiden de realisatie daarvan. Het belang van de consument is daarbij voor ons leidend: zij en hij vormen de sleutel voor succes. Onze ‘hands on’ winkelcentrummanagers bewaken dagelijks de formule, bouwen die uit en leveren zo optimaal resultaat voor alle stakeholders. We denken ‘out of the box’ in termen van online en offline marketing, maar bijvoorbeeld ook in verhuur voor korte tijd (concept en pop-up stores) en in spraakmakende events. Aansprekend voorbeeld – en paradepaardje in onze stal – is New Babylon, het buitengewone wonen-werken-winkelen project in Den Haag, direct naast het Centraal Station.

Voor u

Onze kennis, ervaring en menskracht zetten we ook graag in voor uw winkelcentrum of -gebied. Bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek dat altijd nieuwe inzichten oplevert en misschien wel het begin is van een succesvolle samenwerking.