Property Management

Al meer dan 10 jaar is Atrium Vastgoedmanagement de betrouwbare partner in het managen van kantoren, winkels, woningen, parkeergarages en terreinen. Een bijdrage leveren aan de rendementsdoelstellingen van onze opdrachtgevers is voor ons de basis voor het inrichten van het vastgoedmanagement. Door de ruime ervaring en een hoge mate van betrokkenheid van onze collega’s zijn we in staat om effectief en efficiënt op te treden. Eén van de belangrijkste uitgangspunten is om duurzame relaties op te bouwen met opdrachtgevers en huurders.


Management van Woningen

Wij zijn in staat het volledige proces van huuradministratie en technisch huurbeheer uit handen te nemen.

Denk hierbij aan:

  • Huurincasso
  • Afhandeling reparatieverzoeken
  • Opstellen service en exploitatie begrotingen
  • Opstellen van servicekostenafrekeningen
  • Behandelen van huurgeschillen
  • Huurprijsadvisering
  • Huurprijsaanpassingen

Management van Bedrijfs onroerend goed

Uw kantoor of bedrijfspand is onze zorg. Wij bieden maatwerk op het gebied van commercieel-, technisch-, administratief beheer en aanvullende diensten door samen met de opdrachtgever en de gebruikers de vertaalslag te maken tussen wensen en rendementsdoelstellingen. Onze korte lijnen in de organisatie laten het contact tussen huurders, pandgebruikers en onze medewerkers soepel verlopen.

Verhuur van Woningen

Verhuur van woningen kunnen wij met onze partner in huis voor u verzorgen. Wij helpen huiseigenaren met huurbemiddeling en woning zoekenden met het vinden van passende huurwoningen. Wij hebben toegang tot het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag. Wij combineren zodoende scherpe tarieven met persoonlijke service. Bel 070-324 84 00 om in contact te komen met onze afdeling verhuur. Lees meer

 


Kunnen wij iets voor u betekenen?

Ons kantoor is gespecialiseerd in alle facetten van het vastgoedmanagement en is uw partner voor langdurige samenwerking. Graag maken we met u een afspraak om onze visie op vastgoed te bespreken en uitleg te geven over onze aanpak en werkwijze. Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner die zorg draagt voor al uw vastgoedbeheer?

Bel ons op 070 – 324 84 00 of stuur een e-mailbericht aan directie@atrium-vgm.nl.