Samenwerking AN Vastgoed en Atrium Vastgoedmanagement

Op donderdag 2 juli jl. hebben AN Vastgoed en Atrium Vastgoedmanagement  een samenwerkingsovereenkomst getekend. Samengevat komt de samenwerking erop neer, dat beide partijen blijven doen waar ze goed in zijn. Atrium is een ervaren vastgoedbeheerder van diverse onroerend goed objecten van commercieel onroerend goed tot VvE’s. AN Vastgoed een gespecialiseerd speler als het gaat om verhuurmakelaardij.

AN Vastgoed zal een vestiging openen in het kantoor van Atrium. Zodoende is Atrium in staat een allround dienstaanbod te kunnen leveren en zal AN Vastgoed vanuit het hart van een belangrijke woningmarkt gaan opereren. Voor AN Vastgoed is de samenwerking een nieuwe stap het 20 jarig bestaan. Ook voor Atrium is deze stap van belangrijke waarde. Beide partijen behouden hun eigen identiteit en zijn gewend hun diensten in eigen hand te organiseren. Alleen als zij ervan overtuigd zijn dat een samenwerking de dienstverlening ten goede komt dan wijken zij daarvan af, dat is dan ook nu het geval!

De twee partners zijn complementair aan elkaar. Zij vullen elkaar aan als het gaat om vastgoedmanagement in zowel verhuur of beheer. Samen vertegenwoordigen de twee organisaties ruim 300 opdrachtgevers en werken er dagelijks 25 professionals. Indien wij u op een van deze manieren van dienst kunnen zijn, of wanneer u vragen heeft over dit bericht kunt contact opnemen op met AN via nancy@anvastgoed.nl / ann@anvastgoed.nl of Atrium via geerlings@atrium-vgm.nl.

Team foto AN en Atrium

Foto Scheveningse Courant 8-7-2015